PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در نصب ويژوال استوديو



easasha
2007-09-29, 12:29 AM
سلام دوستان
تاحالا كسي ويژوال استوديو 2005 رو از روي دي وي دي هاي مجموعه لرد نصب كرده؟ من ميخام نصب كنم ارور ميده ايميج هم از دي وي دي گرفتم باز هم ارور ميده . ميتونيد توي عكس ببينيد ممنون اگه كسي تا حالا نصب كرده راهنمايي كنه

http://www.neypic.com/out.php/i126_eror.GIF
__________________

ramona
2007-10-03, 08:10 AM
سلام دوستان
تاحالا كسي ويژوال استوديو 2005 رو از روي دي وي دي هاي مجموعه لرد نصب كرده؟ من ميخام نصب كنم ارور ميده ايميج هم از دي وي دي گرفتم باز هم ارور ميده . ميتونيد توي عكس ببينيد ممنون اگه كسي تا حالا نصب كرده راهنمايي كنه

http://www.neypic.com/out.php/i126_eror.GIF
__________________


با سلام و تشکر بابت انتخاب مجموعه لرد
شما باید فولدر این برنامه را از DVD بر روی هارد دیسک کپی کنید و سپس فایل Setup را از داخل آن اجرا کنید تا برنامه نصب شود.
البته این مساله فقط در مورد این برنامه و برنامه Adobe Creative Suite CS3 وجود دارد و سایر برنامه ها به طور مستقیم از روی DVD قابل نصب هستند. در همین جا از شما و سایر عزیزان به خاطر بروز این مشکل که به علت سهل انگاری بخش فنی رخ داده عذر خواهی می کنم.
موفق و سربلند باشید.